Homepage

Round Egg Travel

Veel mensen denken dat ronde eieren niet bestaan, terwijl wij bewijzen dat het een kwestie van perspectief is. Een mooie symboliek voor de mogelijkheden die er zijn in de reiswereld.

Round Egg Travel gelooft in ‘het andere reizen’ ‘out of the box’ en ‘van de gebaande paden’. Een bestemming ontdekken doormiddel van een beleving. Buiten de toeristenstroom om, met behulp van locals.

Round Egg Travel biedt kant en klare reisplannen, samengesteld door jouw favoriete reis influencers. Op deze manier heb je zelf de vrijheid om een reis te boeken, maar hoef je niet al het uitzoekwerk te doen. Je kunt exact dezelfde reis maken als jouw favoriete reis influencer, een reis met exclusieve belevingen.

Heb je meer hulp nodig bij het plannen van jouw reis of wil je een reisschema op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn jouw reisspecialist voor een bijzondere reis op maat!

Reisplannen

Bekijk hier onze kant en klare reisplannen, samengesteld door jouw favoriete reis influencers.

Travel Influencers

'Hét reisplatform voor en door reisfanaten.'

Round Egg Travel biedt kant en klare reisplannen aan die zijn samengesteld door bekende ‘travel content creators’. Naast een mooie route en bijzondere verblijfplaatsen krijg je ook een dag tot dag beschrijving met tips en exclusieve belevingen voor jouw droomreis.

Heb je meer hulp nodig bij het plannen van jouw reis of wil je een reisschema volledig afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Ook dan ben je bij Round Egg Travel aan het juiste adres.

Meer over Round Egg TravelWork with us

Reisinspiratie

Volg onze social media kanalen voor de nodige dosis reisinspiratie, tips over de leukste verborgen plekjes van een bestemming en om ons beter te leren kennen!

Podcast Unfiltered Travel Life

In deze podcast praten Cindy Melching en Ayda Hasanoglu wekelijks met verschillende reis content creators.

Lees hier meer over de podcast Unfiltered Travel Life.

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe reisplannen, samenwerkingen met reis influencers of gewoon heerlijk wegdromen bij een flinke portie reisinspiratie?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.