Huwelijksreizen

Huwelijksreizen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Naast de bruiloft regelen is er natuurlijk ook tijd nodig om jullie huwelijksreis te plannen. Goed om vooraf al een aantal punten duidelijk te hebben. Waar willen jullie heen? Wanneer willen jullie gaan? En natuurlijk niet geheel onbelangrijk, mag het dichtbij of ver weg zijn?

Buzzing cities, back to nature of barefoot luxury

Een huwelijksreis op maat. Of je nu de drukte van een stad op wil zoeken, op avontuur wil gaan in de wildernis of met jouw kersverse echtgenote/ echtgenoot op een paradijselijk strand wil zitten, alles is mogelijk. Wat dacht je van een combinatie van al deze elementen?

Een perfect voorbeeld is een huwelijksreis Zuid-Afrika. Je dompelt je onder in de levendige stad van Kaapstad, gaat wijnproeven in de Kaapse Wijnlanden en beleeft een onvergetelijk safari avontuur in één van de privé wildparken die het land rijk is. Wie wil er u niet de Big five spotten op huwelijksreis? Vervolgens sluit je de reis af aan een prachtig zandstrand in Mauritius of de Seychellen.

Natuurlijk kunnen wij een diverse en bijzondere huwelijksreis creëren voor iedere bestemming. Doe alvast wat inspiratie op via onze pagina ‘reisinspiratie’ of neem een kijkje op ons Instagram kanaal.

Huwelijksreis op maat

Willen jullie graag een huwelijksreis geheel naar jullie wens, maar weet je niet goed waar je moet beginnen met plannen? Dan ben je bij Round Egg Travel aan het juiste adres! Wij helpen jullie om een droom huwelijksreis samen te stellen op basis van jullie wensen en voorkeuren. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie reiswensen. Vervolgens zullen wij jullie adviseren en gaan we aan de slag met een reisplanning.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Wist je dat...

  • Wij vooral samenwerken met kleinschalige, boutique accommodaties?
  • Een bestemming ontdekken buiten de gebaande paden
  • Een onvergetelijke beleving creëren.

Dit doen wij het liefst in samenwerking met de lokale bevolking. Denk aan een fietstour, foodtour en excursies in kleine groepen.

Lees meer over onze werkwijze

Reiservaringen

Reisspecialist

Jouw persoonlijke reisspecialist

Heb je meer hulp nodig bij het plannen van jouw reis of wil je een reisschema op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn jouw reisspecialist voor een bijzondere reis op maat!

Reisinspiratie

Volg onze social media kanalen voor de nodige dosis reisinspiratie, tips over de leukste verborgen plekjes van een bestemming en om ons beter te leren kennen!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.


Reisadvies op maat

Maatwerkreizen

Je wilt heel graag op reis, maar weet niet waar je moet beginnen, ziet door de bomen het bos niet meer kwa aanbod of je wilt gewoon graag geholpen worden door een specialist? Dan ben je bij Round Egg Travel aan het juiste adres. Wij creëren namelijk maatwerk reizen. Dit zijn reizen die we helemaal samenstellen aan de hand van jouw wensen en voorkeuren. Nieuwsgierig hoe dit proces nu precies in zijn werk gaat? 

reisspecialist

1. Kennismaken

De allereerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren jullie mij een beetje kennen en kom ik alles te weten over jullie wensen en voorkeuren, waarna ik een mooie reis voor jullie kan gaan samenstellen. Het kennismakingsgesprek kan zowel bij jullie thuis als online, wat jullie voorkeur heeft!

2. Reisplan

Vervolgens ga ik voor jullie aan de slag met een reisplan. Als het reisplan af is ontvangen jullie deze via de mail. We bespreken het reisplan samen en eventuele wijzigingen of aanpassingen kunnen hierna nog gemaakt worden. Als het reisplan volledig naar jullie wens is, is het tijd voor stap 3 in het proces: Het boeken van jullie reis!

3. Boeken

Het reisplan is helemaal naar wens en jullie geven akkoord tot boeken. Ik zal vervolgens aan de slag gaan om jullie vervoer, verblijf en eventuele excursies vast te leggen. Als alles vast staat ontvangen jullie de reisbevestiging en een uitgebreid reisplan met handige informatie over de bestemming en leuke tips ter plaatse.

4. Reizen

De boeking staat vast en de voorpret kan beginnen! Zo’n twee weken voor vertrek ontvangen jullie de reispapieren en zijn jullie klaar om op reis te gaan!  Een dag voor vertrek check ik jullie in en stuur ik de laatste reisdocumenten. Tussendoor en tijdens de reis mogen jullie mij natuurlijk altijd contacten als er vragen zijn.

Reiservaringen

Reisspecialist

Jouw persoonlijke reisspecialist

Heb je meer hulp nodig bij het plannen van jouw reis of wil je een reisschema op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn jouw reisspecialist voor een bijzondere reis op maat!

Reisinspiratie

Volg onze social media kanalen voor de nodige dosis reisinspiratie, tips over de leukste verborgen plekjes van een bestemming en om ons beter te leren kennen!


Spanje

Reisplan Spanje

Ben jij op zoek naar een bijzondere reis door Spanje? Neem dan een kijkje in onderstaande kant en klare reisplannen. Onze content creators zoeken altijd naar de verborgen pareltjes, van de gebaande paden. Alleen zo maak je van jouw reis een exclusieve beleving welke je nooit meer vergeet!

Zin in een citytrip? Laat je verrassen door de verborgen pareltjes van Barcelona in de reis ‘Citytrip Barcelona’ en leer de stad van een andere kant kennen. 

Wil je liever een reis op maat die volledig wordt afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Neem dan contact op!
We helpen je graag om een reis naar Spanje samen te stellen waarbij exclusieve belevingen en bijzondere plekjes centraal staan. Beleef Spanje buiten de gebaande paden!


Denemarken

Reisplan Denemarken

Ben jij op zoek naar een bijzondere reis in Denemarken? Neem dan een kijkje in onderstaande kant en klare reisplannen. Onze content creators zoeken altijd naar de verborgen pareltjes, van de gebaande paden. Alleen zo maak je van jouw reis een exclusieve beleving welke je nooit meer vergeet!

Wat dacht je van een roadtrip met je eigen auto? Combineer Duitsland en Denemarken in de reis ‘Roadtrip Hamburg en Kopenhagen’. Ervaar beide steden op een unieke en duurzame manier.

Wil je liever een reis op maat die volledig wordt afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Neem dan contact op!
We helpen je graag om een reis naar Denemarken samen te stellen waarbij exclusieve belevingen en bijzondere plekjes centraal staan. 

Vakantie Denemarken

Denk je aan een reis of vakantie naar Denemarken? Wij adviseren altijd om het laatste reisadvies te bekijken via Wijs op reis. Bekijk hier het reisadvies voor Denemarken.


The New Journey

Over The New Journey

‘The New Journey combineert het creëren van herinneringen met aandacht voor duurzaam reizen.’

Hé daar! Wij zijn Marloes en Madeleen van The New Journey. Reizen is voor ons meer dan het afvinken van een bucketlist. Wij maken reizen met een positieve impact op de wereld en creëren waardevolle herinneringen. In onze reizen maken we graag kennis met andere culturen, de lokale keuken, trekken we er op uit in de natuur en ondernemen we lokale activiteiten die soms buiten je comfortzone liggen.

Mooie bestemmingen ontdekken én je bezig houden met duurzaamheid is een goede combinatie. Denk er bijvoorbeeld aan om langer op één plek te verblijven, landen en bestemmingen te combineren en niet zomaar een vlucht te boeken zonder ander vervoer te overwegen. Dit zie je dan ook terug in de reizen die wij voor je hebben samengesteld.

Leuk dat je volgens ons reisschema gaat reizen! We hopen dat je, net als ons, ontdekt hoe leuk en vol inspiratie duurzaam reizen kan zijn! We wensen je veel reisplezier en garanderen je fantastische herinneringen.

Onze reizen volgen? Sluit je aan bij onze online community op Instagram of Pinterest.

36

Landen bezocht

2Jaar

Parttime reiziger

3K

Volgers op Instagram

Bekijk hier onze reisplannen


Turkije

Reisplan Turkije

Ben jij op zoek naar een bijzondere reis in Turkije? Neem dan een kijkje in onderstaande kant en klare reisplannen. Onze content creators zoeken altijd naar de verborgen pareltjes, van de gebaande paden. Alleen zo maak je van jouw reis een exclusieve beleving welke je nooit meer vergeet!

Wat dacht je van een citytrip Istanbul door de ogen van Ayda Hasanoglu (The Brunette Passport)? In deze reis ontdek je Istanbul zoals de locals doen. Geniet in verborgen restaurantjes en café’s en wandel door vergeten straatjes. Ook de hoogtepunten van deze stad ontbreken niet in de reis.

Wil je liever een reis op maat die volledig wordt afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Neem dan contact op!
We helpen je graag om een reis naar Turkije samen te stellen waarbij exclusieve belevingen en bijzondere plekjes centraal staan. Beleef Turkije buiten de gebaande paden!


The Brunette Passport

Over The Brunette Passport

‘Istanbul is een plek die iedereen ooit een keer in zijn leven moet hebben gezien.’

Mijn naam is Ayda, ook wel bekend als The Brunette Passport, en eind 2016 heb ik mezelf een belofte gedaan; vanaf nu zou ik elke maand een andere stad bezoeken. In 2020 gooide corona natuurlijk roet in het eten, maar in de jaren daarvoor heb ik deze belofte aan mijzelf waar kunnen maken.

Mijn meest memorabele reis maakte ik in de zomer van 2018 toen mijn man en ik 5 weken door Maleisië, Bali, de Filippijnen en Vietnam reisden. Ook onze 2 weken durende huwelijksreis door het westen van de VS begin 2020 was er een om nooit te vergeten.

Mijn thuisbasis is Rotterdam, waar ik woon met mijn man Kadir en kat Aiko en in het dagelijks leven ben ik docent Engels. Een van de voordelen van docent zijn, naast het doen van wat mij gelukkig maakt, zijn de vele vakanties. Hierdoor heb ik genoeg vrije tijd om de wereld te ontdekken.

Een plek waar wij altijd naar terug keren is Istanbul. Niet alleen omdat mijn man en ik beiden van Turkse afkomst zijn, maar vooral omdat het een van de mooiste, meest levendige en diverse steden is waar ik ooit ben geweest. De lange geschiedenis van het Ottomaanse rijk is overal te proeven en de combinatie van het authentieke verleden en de moderne stad zijn overal te zien. En dan heb ik nog niets gezegd over het eten! Istanbul is een plek die iedereen ooit een keer in zijn leven moet hebben gezien.

Wil je meer van mijn reizen zien? Volg mij dan op mijn instagram @thebrunettepassport

24

Landen bezocht

3Jaar

Parttime reiziger

5K

Volgers op Instagram

Bekijk hier mijn reisplannen


Oostenrijk

Reisplan Oostenrijk

Ben jij op zoek naar een bijzondere reis in Oostenrijk? Neem dan een kijkje in onderstaande kant en klare reisplannen. Onze content creators zoeken altijd naar de verborgen pareltjes, van de gebaande paden. Alleen zo maak je van jouw reis een exclusieve beleving welke je nooit meer vergeet!

Wat dacht je van een roadtrip met je eigen auto? Combineer Duitsland, Oostenrijk en Italië in de reis ‘Hiking Highlights’. Een afwisselende reis voor stad en natuurliefhebbers.

Wil je liever een reis op maat die volledig wordt afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Neem dan contact op!
We helpen je graag om een reis naar Oostenrijk samen te stellen waarbij exclusieve belevingen en bijzondere plekjes centraal staan. Beleef Oostenrijk buiten de gebaande paden!


Duitsland

Reisplan Duitsland

Ben jij op zoek naar een bijzondere reis in Duitsland? Neem dan een kijkje in onderstaande kant en klare reisplannen. Onze content creators zoeken altijd naar de verborgen pareltjes, van de gebaande paden. Alleen zo maak je van jouw reis een exclusieve beleving welke je nooit meer vergeet!

Wat dacht je van een roadtrip met je eigen auto? Combineer Duitsland, Oostenrijk en Italië in de reis ‘Hiking Highlights’. Een afwisselende reis voor stad en natuurliefhebbers.
Ben je op zoek naar een bijzonder citytrip? Ga dan cityhoppen met de auto en bekijk het reisplan ‘Roadtrip Hamburg & Kopenhagen’.

Wil je liever een reis op maat die volledig wordt afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Neem dan contact op!
We helpen je graag om een reis naar Duitsland samen te stellen waarbij exclusieve belevingen en bijzondere plekjes centraal staan. Beleef Duitsland buiten de gebaande paden!


Reviews

Reviews

Vrolijk, proactief, behulpzaam en flexibel, dat zijn één van de eerste eigenschappen van Cindy die direct in mij opkomen als ik haar omschrijf. Cindy en ik hebben al veel met elkaar samengewerkt in verschillende vormen.  

 Ik heb onwijs veel van Cindy geleerd op het gebied van marketing. Ze is een goede sparringpartner en heeft veel kennis betreft social media. Het is heel fijn om met haar samen te werken. Cindy kan goed luisteren. Ze heeft een enorme mensenkennis, ze geeft een vertrouwd gevoel en haalt de beste kwaliteiten bij anderen naar boven. Ze denkt altijd in kansen en is een echte strijder. Naast de brainstormsessies over marketingstrategieën en de trainingen over social media, geniet ik altijd enorm van Cindy’s gezelschap tijdens de kopjes thee en de lunch op kantoor.

Iedereen die met Cindy samenwerkt of heeft gewerkt zal beamen dat ze veel te brengen heeft, dat ze veel passie en een natuurlijk enthousiasme heeft voor haar werk en dat van andere ondernemers, én dat Cindy op wat voor manier dan ook inspireert en motiveert.

Samenwerken met Cindy betekent kortom gegarandeerd succes, of het nu gaat om meer kennis en kunde op het gebied van marketing, een stralende website of sterke social media posts en promoties voor meer tevreden en loyale klanten. Samenwerken met Cindy betekent een meerwaarde voor bedrijven, organisaties én individuen. 

– Samantha Jordaans, eigenaresse Dermis Health Group