Reisplannen

Round Egg Travel biedt kant en klare reisplannen, samengesteld door jouw favoriete reis influencers. Op deze manier heb je zelf de vrijheid om een reis te boeken, maar hoef je niet al het uitzoekwerk te doen. Je kunt exact dezelfde reis maken als jouw favoriete reis influencer, een reis met exclusieve belevingen.

Al onze reisplannen zijn zorgvuldig samengesteld en voldoen aan de ‘eisen’ van Round Egg Travel. Dit betekent dat ieder reisplan unieke en bijzondere belevingen heeft buiten de gebaande paden om.

Wil je liever een reis op maat die volledig wordt afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Neem dan contact op!
We helpen je graag om een reis samen te stellen waarbij exclusieve belevingen en bijzondere plekjes centraal staan. 

Je kunt onze reisplannen downloaden en volledig naar wens personaliseren. Door middel van de boekingslinks kun je vervolgens zelf jouw reis boeken.

Onze reisplannen bevatten alleen hotels, belevingen en andere toeristische attracties die gezien én goedgekeurd zijn door de travel influencers.

Alle reisplannen moeten voldoen aan de eisen van Round Egg Travel. Dit betekent dat ze een speciale toegevoegde waarde hebben. Zo wordt jouw reis een exclusieve beleving! 

Wil jij van jouw reis een ultieme beleving maken, welke precies aansluit bij jouw wensen en behoefte? Neem contact met ons op voor een reisplan geheel op maat.

Contact