Over Travel Sisters Visser

Zwemmen tussen walvishaaien in Mexico, een route van 2300 kilometer rijden op een motor door Vietnam, paardrijden door een cactus vallei in Argentinië, eindeloos hiken in de Dolomieten, genieten van een magische zonsondergang in Santorini, een cocktail drinken aan de Copacabana, een onvergetelijke treinreis door Sri Lanka, wilde olifanten spotten in Thailand, met haaien duiken in Maleisië, slapen in een Mongoolse yurt op de Veluwe…

Er verschijnt direct een lach op ons gezicht als we denken aan deze fantastische ervaringen. En dit is slechts een kleine greep uit onze memorabele reismomenten. 

Wij zijn Lia en Ellen, twee reislustige zussen uit Noord-Brabant.
Lia is geboren in 1987 en woont samen met haar vriend Alwin en hun drie poezenkinderen in Waalwijk. Zij is docent bij de School voor Sport en Bewegen, ze voetbalt en fitnest en kan geen dag zonder kaas en chocola.

Ellen is geboren in 1991 en woont met haar man Michael en hun twee poezenkinderen in Werkendam. Ze werkt fulltime als ergotherapeut en is bijna iedere avond te vinden in de CrossFit box om te trainen. In de vrije uurtjes thuis hangt ze op de bank met Married At First Sight op de televisie. 

Naast onze drukke banen willen we zoveel mogelijk van de wereld ontdekken. Zowel dichtbij als ver weg. We zoeken het liefst de niet-toeristische plekjes op en nemen vaak de tijd om het perfecte plaatje te schieten. We delen deze dan graag op onze Instagrampagina en vinden het heel tof om onze reiservaringen te delen en mensen te inspireren! 

35

Landen bezocht

1Jaar

Parttime reizigers

9K

Volgers op Instagram

Bekijk hier onze reisplannen

Bekijk hier onze blogs