Huwelijksreizen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Naast de bruiloft regelen is er natuurlijk ook tijd nodig om jullie huwelijksreis te plannen. Goed om vooraf al een aantal punten duidelijk te hebben. Waar willen jullie heen? Wanneer willen jullie gaan? En natuurlijk niet geheel onbelangrijk, mag het dichtbij of ver weg zijn?

Buzzing cities, back to nature of barefoot luxury

Een huwelijksreis op maat. Of je nu de drukte van een stad op wil zoeken, op avontuur wil gaan in de wildernis of met jouw kersverse echtgenote/ echtgenoot op een paradijselijk strand wil zitten, alles is mogelijk. Wat dacht je van een combinatie van al deze elementen?

Een perfect voorbeeld is een huwelijksreis Zuid-Afrika. Je dompelt je onder in de levendige stad van Kaapstad, gaat wijnproeven in de Kaapse Wijnlanden en beleeft een onvergetelijk safari avontuur in één van de privé wildparken die het land rijk is. Wie wil er u niet de Big five spotten op huwelijksreis? Vervolgens sluit je de reis af aan een prachtig zandstrand in Mauritius of de Seychellen.

Natuurlijk kunnen wij een diverse en bijzondere huwelijksreis creëren voor iedere bestemming. Doe alvast wat inspiratie op via onze pagina ‘reisinspiratie’ of neem een kijkje op ons Instagram kanaal.

Huwelijksreis op maat

Willen jullie graag een huwelijksreis geheel naar jullie wens, maar weet je niet goed waar je moet beginnen met plannen? Dan ben je bij Round Egg Travel aan het juiste adres! Wij helpen jullie om een droom huwelijksreis samen te stellen op basis van jullie wensen en voorkeuren. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie reiswensen. Vervolgens zullen wij jullie adviseren en gaan we aan de slag met een reisplanning.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Wist je dat...

  • Wij vooral samenwerken met kleinschalige, boutique accommodaties?
  • Een bestemming ontdekken buiten de gebaande paden
  • Een onvergetelijke beleving creëren.

Dit doen wij het liefst in samenwerking met de lokale bevolking. Denk aan een fietstour, foodtour en excursies in kleine groepen.

Lees meer over onze werkwijze

Reiservaringen

Reisspecialist

Jouw persoonlijke reisspecialist

Heb je meer hulp nodig bij het plannen van jouw reis of wil je een reisschema op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn jouw reisspecialist voor een bijzondere reis op maat!

Reisinspiratie

Volg onze social media kanalen voor de nodige dosis reisinspiratie, tips over de leukste verborgen plekjes van een bestemming en om ons beter te leren kennen!