Wie zijn we?

Cindy Melching

Founder Round Egg Travel

Hi! Ik ben Cindy, gek op reizen, maar dan wel buiten de toeristenstroom om. Het is voor mij altijd weer een uitdaging om een beleving te maken van mijn reis!

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de NHTV Breda in Management Toerisme. Ik ben gespecialiseerd in E-Travel en na mijn afstudeerstage heb ik 7 jaar gewerkt als Marketing Executive bij Talisman travel design.

Na 7 jaar besloot ik dat het tijd werd voor iets nieuws en wilde ik mij verder verdiepen in de online marketing bij een marketing bureau. Ik leerde veel, maar het plezier in mijn werk verdween. Ik kwam erachter dat ik de affiniteit met reizen enorm miste.

Na een aantal brainstorm sessies met Tino Kreijns (Dutch Nomad Couple) ontstond Round Egg Travel.

"Veel mensen denken dat ronde eieren niet bestaan, terwijl wij bewijzen dat het een kwestie van perspectief is. Een mooie symboliek voor de mogelijkheden die er zijn in de reiswereld. De ‘andere blik’, het verlaten van gebaande paden of ‘out of the box’ zijn allemaal kreten die in het DNA van Round Egg Travel gebakken zitten."

Wat doen we?

Round Egg Travel gelooft in ‘het andere reizen’, ‘out of the box’ en ‘van de gebaande paden’. Een bestemming ontdekken doormiddel van een beleving. Buiten de toeristenstroom om, met behulp van locals. Authenticiteit, exclusief, bijzonder en beleving zitten in ons DNA gebakken.

‘Nadat ik op reis ben geweest overheerst er altijd een beleving in het bijzonder, welke mijn reis zo onvergetelijk heeft gemaakt. Bijvoorbeeld:

Australië: Zeilen langs de Whitsundays met een select gezelschap. ’s Avonds na het eten genoten we op het dek van een warme mok thee onder de heldere sterrenhemel. Terwijl we hier zaten hoorden we de walvissen om ons heen boven water komen voor lucht… Kippenvel!

Zuid-Afrika: Een privé safari in een beschermd Game Reserve. Je gaat met jouw eigen ranger en tracker op pad en ervaart hier zo’n bijzonder gevoel. Het lijkt of je de enige bent in heel het park en gaat iedere keer weer op avontuur, op zoek naar de dieren die jij graag wilt zien.

Ik wil dit gevoel aan iedere reis overhouden. Niet zomaar naar een bestemming om in de rij aan te sluiten bij de rest van de toeristen. Wij doen het anders.’Cindy Melching

Hoe gaan we dit doen?

Wie kunnen dit beter dan travel influencers en content creators? Mensen die een langere tijd op een bestemming zijn, contact hebben met de locals en een bestemming zien door de ogen van de bewoners. Wij willen bijdragen aan het lokale leven op een bestemming, locals laten profiteren van het toerisme. Dit alles doen we door buiten de gebaande paden te treden en op zoek te gaan naar de verborgen pareltjes.

Round Egg Travel is een platform voor reisfanaten die net dat extra stukje beleving en exclusiviteit zoeken in een reis. Het organiseren van jouw eigen rondreis is heel gaaf om te doen, maar ook veel (uitzoek)werk en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij bieden jou kant en klare reisplannen zodat je zelf de vrijheid hebt om een reis te boeken, maar niet al het uitzoekwerk hoeft te doen. Zo wordt het boeken van jouw droomreis een stuk makkelijker. Je kunt de reis maken van jouw favoriete reis influencer, een reis met exclusieve belevingen.

Je kunt op onze website reisplannen zoeken op bestemming, of je zoekt gewoon jouw favoriete reis influencer op en scrolt door de verschillende reizen die hij of zij gemaakt heeft. Lees de beknopte blog op de website of download het kant en klare reisplan, inclusief boekingslinks, tegen een vergoeding. Door middel van de links in het uitgebreide reisplan kun je snel en gemakkelijk de verblijven en activiteiten boeken die jou aanspreken. Heb je meer hulp nodig bij het plannen van jouw reis of wil je een reisschema volledig afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier onze reisplannen

Work With Us

Ben jij een reis influencer of content creator en wil je samenwerken met Round Egg Travel?

Ja, ik wil samenwerken met Round Egg Travel

Reisplannen

Wij brengen reizen die jij hebt gemaakt onder de aandacht van reizigers. Samen met jou maken wij kant en klare reisplannen waarbij de reisbeleving centraal staat.

 

Travel PA

Kun jij hulp gebruiken bij het uitstippelen van nieuwe reizen voor jouw merk? Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jouw merk kunnen laten groeien.

Community

Wij helpen jouw merk en community te laten groeien door middel van het inzetten van onze social media kanalen. Daarnaast plaatsen we jouw reisplannen op roundeggtravel.nl.

Inkomsten

We helpen jou om vaste inkomsten te genereren doormiddel van het aanbieden van jouw reisplannen. Jij krijgt een percentage van ieder reisplan dat gedownload wordt.