Maatwerkreizen

Je wilt heel graag op reis, maar weet niet waar je moet beginnen, ziet door de bomen het bos niet meer kwa aanbod of je wilt gewoon graag geholpen worden door een specialist? Dan ben je bij Round Egg Travel aan het juiste adres. Wij creëren namelijk maatwerk reizen. Dit zijn reizen die we helemaal samenstellen aan de hand van jouw wensen en voorkeuren. Nieuwsgierig hoe dit proces nu precies in zijn werk gaat? 

reisspecialist

1. Kennismaken

De allereerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren jullie mij een beetje kennen en kom ik alles te weten over jullie wensen en voorkeuren, waarna ik een mooie reis voor jullie kan gaan samenstellen. Het kennismakingsgesprek kan zowel bij jullie thuis als online, wat jullie voorkeur heeft!

2. Reisplan

Vervolgens ga ik voor jullie aan de slag met een reisplan. Als het reisplan af is ontvangen jullie deze via de mail. We bespreken het reisplan samen en eventuele wijzigingen of aanpassingen kunnen hierna nog gemaakt worden. Als het reisplan volledig naar jullie wens is, is het tijd voor stap 3 in het proces: Het boeken van jullie reis!

3. Boeken

Het reisplan is helemaal naar wens en jullie geven akkoord tot boeken. Ik zal vervolgens aan de slag gaan om jullie vervoer, verblijf en eventuele excursies vast te leggen. Als alles vast staat ontvangen jullie de reisbevestiging en een uitgebreid reisplan met handige informatie over de bestemming en leuke tips ter plaatse.

4. Reizen

De boeking staat vast en de voorpret kan beginnen! Zo’n twee weken voor vertrek ontvangen jullie de reispapieren en zijn jullie klaar om op reis te gaan!  Een dag voor vertrek check ik jullie in en stuur ik de laatste reisdocumenten. Tussendoor en tijdens de reis mogen jullie mij natuurlijk altijd contacten als er vragen zijn.

Reiservaringen

Reisspecialist

Jouw persoonlijke reisspecialist

Heb je meer hulp nodig bij het plannen van jouw reis of wil je een reisschema op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en voorkeuren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn jouw reisspecialist voor een bijzondere reis op maat!

Reisinspiratie

Volg onze social media kanalen voor de nodige dosis reisinspiratie, tips over de leukste verborgen plekjes van een bestemming en om ons beter te leren kennen!