Op naar Succes!

Wil jij jouw merk en online zichtbaarheid naar een volgend level tillen? Ben jij gemotiveerd maar weet je niet precies welke stappen je nog kunt nemen om te groeien?

Round Egg Travel helpt je verder! We hebben ruim 8 jaar ervaring in de reisbranche. Wij helpen content creators, travel influencers en bedrijven in de reisbranche met hun online marketing activiteiten. 

Vaak helpt het als iemand van buitenaf kijkt naar wat je momenteel precies doet, en wat je nog kan doen om meer bereik te halen en jouw merk te laten groeien. We geven je graag praktische, direct inzetbare tips.

Over Round Egg Travel

Round Egg is niet zomaar een marketingbureau, maar een bedrijf met ambitie, passie en diepgaande kennis van de reisbranche.

Round Egg Travel is opgericht door Cindy Melching. Zij heeft jarenlang gewerkt op de marketingafdeling van reisorganisatie Talisman travel design en heeft daarnaast de marketing en PR gedaan voor verschillende bedrijven in de B2B markt. Cindy weet precies hoe ze jou kan helpen om het maximale uit jouw bedrijf en merk te halen.


Neem contact op

Wat kan Round Egg Travel voor jou betekenen?

Van social media tot SEO, branding deals en het uitbesteden van je gehele online marketing: ontdek het beste pakket voor jou!

BASIC

Besteed jouw social media campagnes uit, vind nieuwe volgers en bouw meer bekendheid op.


  • Social Media Campagnes
Vraag offerte aan

ADVANCED

Zet social media, advertenties en SEO in om jouw (potentiële) doelgroep te bereiken.


  • Social Media Campagnes
  • SEO Werkzaamheden
Vraag offerte aan

EXPERT

Laat al jouw online marketing aan Round Egg Travel over en ervaar jouw voordeel daarvan.


  • Social Media Campagnes
  • SEO Werkzaamheden
  • Branding Deals
Vraag offerte aan

Wil je zelf een pakket samenstellen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen en ontvang een offerte op maat.

SEA

SEO

Social Media Campagnes

Travel PA

Nieuwsbrief

Website

Persoonlijk Advies

Projectondersteuning

Neem vrijblijvend contact met ons op

Waarom voor Round Egg Travel kiezen?

  • Wij spreken jouw taal, en die van jouw doelgroep. We hebben jarenlange ervaring in de branche en zijn experts in online marketing.
  • We hebben inhoudelijke kennis over de (boekings)seizoenen, bestemmingen, samenwerkingen ter plaatse en het plannen van een bijzondere reis.
  • We denken een paar stappen vooruit en benutten de digitale mogelijkheden.
  • We hebben een groot netwerk van lokale agenten, influencers, journalisten, fotografen en vormgevers.

Interesse?

We geven je graag inzicht in de groeimogelijkheden van jouw bedrijf! Vraag vrijblijvend meer informatie aan of plan een intake gesprek met ons in waar we in beeld brengen wat we voor je kunnen betekenen. 

Vraag vrijblijvend meer informatie aanPlan een intake gesprek met ons in

Reviews

Vrolijk, proactief, behulpzaam en flexibel, dat zijn één van de eerste eigenschappen van Cindy die direct in mij opkomen als ik haar omschrijf. Cindy en ik hebben al veel met elkaar samengewerkt in verschillende vormen.  

 Ik heb onwijs veel van Cindy geleerd op het gebied van marketing. Ze is een goede sparringpartner en heeft veel kennis betreft social media. Het is heel fijn om met haar samen te werken. Cindy kan goed luisteren. Ze heeft een enorme mensenkennis, ze geeft een vertrouwd gevoel en haalt de beste kwaliteiten bij anderen naar boven. Ze denkt altijd in kansen en is een echte strijder. Naast de brainstormsessies over marketingstrategieën en de trainingen over social media, geniet ik altijd enorm van Cindy’s gezelschap tijdens de kopjes thee en de lunch op kantoor.

Iedereen die met Cindy samenwerkt of heeft gewerkt zal beamen dat ze veel te brengen heeft, dat ze veel passie en een natuurlijk enthousiasme heeft voor haar werk en dat van andere ondernemers, én dat Cindy op wat voor manier dan ook inspireert en motiveert.

Samenwerken met Cindy betekent kortom gegarandeerd succes, of het nu gaat om meer kennis en kunde op het gebied van marketing, een stralende website of sterke social media posts en promoties voor meer tevreden en loyale klanten. Samenwerken met Cindy betekent een meerwaarde voor bedrijven, organisaties én individuen. 

– Samantha Jordaans, eigenaresse Dermis Health Group

Samenwerkingen

Round Egg Travel heeft samengewerkt met onderstaande bedrijven: